MEDARBEIDERE

Oslo Massasje har bygget opp en bred krets av fornøyde kunder, både private og en god del bedriftskunder. Vi møter deg der du er eller du får behandling i våre lokaler med god atmosfære. Dette for at hver behandling skal være en optimal opplevelse. Vi er 11 erfarne behandlere som har ulike styrker og bakgrunn. Ring oss gjerne slik at vi kan vurdere behandling og behandler etter dine behov.
portretter

Alf Endal
Eier og daglig leder
Terapautisk massør

Alf er utdannet massasjeterapeut hos Axelssons i Oslo. Han har et brennende engasjement for å løse opp i stramme muskler, og har med årene bygd seg opp bred erfaring.

Alf har en styrke og utholdenhet som få terapeuter kan vise til, og leverer alltid. En annen av hans styrker, er å forstå sine kunders problemer. Det kan handle om mer enn bare stramme muskler.

Tlf. 400 42 400

alf@oslomassasje.no

hannah

Hannah W Mburu
Terapeutisk massør og fysioterapeaut

Oslo Massasje er heldig som nå har Hannah i staben. Hun er en terapeut som er lidenskapelig opptatt av kroppens holdninger og å rette opp i denne.

Hannah har en fireårig utdannelse i fysioterapi fra University of Patras i Hellas (ikke autorisert i Norge).

Siden 2009 har hun jobbet selvstendig i Hellas i fem år og kom til Norge for to år siden. Til nå har hun jobbet som terapeut i Trysil.

Hannah har lang erfaring innen PNF metoden. (Proprioceptiv Neuromuskulær fascilitering). Denne metoden kombinerer tøyning med isometrisk aktivering av enten muskelen som tøyes, muskel beliggende på motsatt side, eller begge deler.

Hun har også fordypet seg innen Schroth-metoden for scoliosis-behandling.

Hannahs gode kvaliteter har bakgrunn i utdanningen og måten hun behandler på, blant annet ved å jobbe resultatbevisst med bindevevet.

Stavros Tsimachidis
Terapeautisk massør og fysioterapeut

Stavros hadde en ulykke i 17 årsalderen som gav ham nakketrøbbel. Men, de positive erfaringene fra behandlingen førte til at han selv ville bli fysioterapeut for å hjelpe andre mennesker.

Han har fire års utdanning innen fysioterapi og kinesiologi fra Paster College i Hellas (ikke autorisert i Norge). I tillegg har han hele 10 års erfaring innen fysioterapi og spamassasje. Spamassasjen tilsier også at han har gode behandlingshender.

I Hellas jobbet han tett med toppidretten i Helles på høyeste nivå – ikke minst på grunn av hans engasjement i faget.

Stavros er kjent for raske resultat, noe som vi i Oslo Massasje er opptatt av. Han behandler seigt og dypt nettopp for å kunne skape positive endringer for deg.

Vi gleder oss til mange gode behandlinger utført av Stavros.

kaisa

Kasia Dabrowska
Fysioterapeut


Kasia har Mastergrad i fysioterapi fra University of Physical Education i Poznan, Polen. Hun er spesielt interessert i behandling av nevrologiske lidelser, samt muskel- og skjelettproblematikk. Kasia har klinisk erfaring og solid kompetanse for undersøkelse, vurdering og behandling innenfor et bredt spekter av lidelser gjennom livsløpet. Hun har gjennomført forskjellige studier som brukes i sin praksis bla: kurs i dypvevsmassasje, manipulasjon og triggerpunktbehandling av fascia, manuell-terapi , kinesiology taping, og proprioceptive nevromuscular facilitation (PNF). Hun er tidligere friidrettsutøver og er en entusiastisk person med stor forståelse for menneskets kropp og dens funksjoner. Fysioterapi for Kasia er ikke bare et yrke, men en stor del av hennes liv. Det er viktig for henne å holde seg faglig oppdatert for å kunne hjelpe sine kunder best mulig.
portretter3

Vegard Furevik

Terapeautisk massør med bindevev- og kraniosakralterapi

Vegard er spesielt engasjert i kroniske plager.

Han ble utdannet massasjeterapeut i 2004 hos Axelsson i tillegg til KMI-utdannelse fra Thomas Meyers, som er verdensledende innen behandling av holdninger og bindevevsbehandling. Vegard er også utdannet Kranio-sakral terapeut ved Stanley Rosenberg instituttet i København.

Vegard mener det handler om å forstå årsaken til smertene før tiltak iverksettes. Dermed løser han ofte problemer klienter har hatt over lang tid, noe som nok er grunnen til at han har opparbeidet seg et godt rykte.

Årsaken til at Vegard valgte å bli massør var at han selv gjennom kampsport hadde mange plager med kropp og muskulatur. Etter effektive behandlinger for egne skader ble terapeutisk massasje også et naturlig yrkesvalg for han.

Vegard ønsker å hjelpe deg med behandlinger som han selv har kjent fungerer.
 
portretter6

Michal Kopras
Fysioterapeut

Michal er utdannet fysioterapeut i University of Physical Education i Poznan. Han har både Bachelor og mastergrad innen korsrygg og prolapsproblematikk. Dette er hans spesialområder. Michal er en dyptgående terapeut som også har sine hovedinteresser i bla. migreneproblematikk. Med hans utdanning og totalforståelse for kropp og muskler, er han en behandler som bør prøves. Han har en rekke kurs, og er også utdannet innen manuellterapi:
  • Kinesology taping kurs
  • OMT Kaltenborn
  • Terapeutic Deep Tissue Massage
  • Dry Needling
  • Fascial Manipulation by Luigi Stecco
  Denne mannen er vi glade for å ha blant oss.  

Lijana Johansen Oslo Massasje rund

Lijana Johansen
Soneterapeut

Lijana er Oslo Massasjes ekspert på soneterapi. Hun er utdannet terapeut i soneterapi og refleksologi ved Axelsons Body Work School, Nordens største skole innen kroppsterapi og naturmedisin. I tillegg har hun utdanning innen grunnmedisin og har også tatt kurs i lymfemassasje, klassisk avspenningsmassasje, kinesiotaping, kopping og NADA – akupunktur (National Acupuncture Detoxification Association).

Hun har meget god forståelse for kropp og kombinerer ulike behandlingsmetoder for å få det beste resultatet. Hun skreddersyr behandlingen som er tilpasset kun for deg! 

Lijana tilbyr lymfemassasje, avspenningsmassasje, øre-akupunktur, medisinsk ansikts- og hodemassasje.

Bestill time hos henne for en ny erfaring!