MEDARBEIDERE

gruppebilde12018

Oslo Massasje har bygget opp en bred krets av fornøyde kunder, både private og en god del bedriftskunder. Vi møter deg der du er eller du får behandling i våre lokaler med god atmosfære. Dette for at hver behandling skal være en optimal opplevelse. Vi er 11 erfarne behandlere som har ulike styrker og bakgrunn. Ring oss gjerne slik at vi kan vurdere behandling og behandler etter dine behov.

portretter

Alf Endal
Eier og daglig leder
Terapautisk massør

Alf er utdannet massasjeterapeut hos Axelssons i Oslo. Han har et brennende engasjement for å løse opp i stramme muskler, og har med årene bygd seg opp bred erfaring.

Alf har en styrke og utholdenhet som få terapeuter kan vise til, og leverer alltid. En annen av hans styrker, er å forstå sine kunders problemer. Det kan handle om mer enn bare stramme muskler.

Tlf. 400 42 400
alf@oslomassasje.no

hannah

Hannah W Mburu
Terapeutisk massør 

Oslo Massasje er heldig som nå har Hannah i staben. Hun er en terapeut som er lidenskapelig opptatt av kroppens holdninger og å rette opp i denne.

Hannah har en fireårig utdannelse i fysioterapi fra University of Patras i Hellas.

Siden 2009 har hun jobbet selvstendig i Hellas i fem år og kom til Norge for to år siden. Til nå har hun jobbet som terapeut i Trysil.

Hannah har lang erfaring innen PNF metoden. (Proprioceptiv Neuromuskulær fascilitering). Denne metoden kombinerer tøyning med isometrisk aktivering av enten muskelen som tøyes, muskel beliggende på motsatt side, eller begge deler.

Hun har også fordypet seg innen Schroth-metoden for scoliosis-behandling.

Hannahs gode kvaliteter har bakgrunn i utdanningen og måten hun behandler på, blant annet ved å jobbe resultatbevisst med bindevevet.

kaisa

Kasia Dabrowska
Terapeutisk massør og fysioterapeut

Kasia har Mastergrad i fysioterapi fra University of Physical Education i Poznan, Polen. Hun er spesielt interessert i behandling av nevrologiske lidelser, samt muskel- og skjelettproblematikk. Kasia har klinisk erfaring og solid kompetanse for undersøkelse, vurdering og behandling innenfor et bredt spekter av lidelser gjennom livsløpet.

Hun har gjennomført forskjellige studier som brukes i sin praksis bla: kurs i dypvevsmassasje, manipulasjon og triggerpunktbehandling av fascia, manuell-terapi , kinesiology taping, og proprioceptive nevromuscular facilitation (PNF).

Hun er tidligere friidrettsutøver og er en entusiastisk person med stor forståelse for menneskets kropp og dens funksjoner.

Fysioterapi for Kasia er ikke bare et yrke, men en stor del av hennes liv. Det er viktig for henne å holde seg faglig oppdatert for å kunne hjelpe sine kunder best mulig.

elion

Elion Nikqi
Terapeutisk massør og bindevevsterapeut

Elion er utdannet massasjeterapeut fra Axelssons Bodywork School, Nordens eldste og største skole innen manuelle behandlingsformer.

Med sin videreutdannelse innen avansert muskelterapi, strukturell bindevevsbehandling og myofascial release, er Elion en terapeut som tilbyr helhetlig behandling av hver enkelt klient. Han er dessuten utdannet personlig trener.

Elion er spesielt interessert i problematikk for hode, nakke og kjeve, kroniske tilbakevendende smertetilstander, samt idrettsutøveres prestasjon.

Han har gått en rekke kurs med noen av de beste lærerne innen alt fra holdningsendringer og bindevev. Noen av kursholderne er Art Riggs, Don Thomson og David Weinstock, som er ledende innen sine fagområder.

Ronald

Ronald Chr Fleming
Terapeautisk massør

Vår nye terapeut, Ronald, er utdannet ved Axelsons Bodywork School.

Ronald har et brennende engasjement for massasje og mener dette er det perfekte yrket. Han har derfor i lang tid jobbet for å bli massør. Av samme grunn jobber han nå hos Oslo Massasje - for vi ønsker engasjerte og faglig interesserte massører.

Ronald jobber på en dyp og seig måte. Dette er en krevende metodikk, men skaper effektivt resultat for deg. Med andre ord; det sitter i hendene hans.
 
Og når han også har lang erfaring som sportsutøver, så vet han hvordan kroppen trenger behandling etter skader og hardt arbeid. Han har blant annet drevet med Tae-Kwond-do, Thaiboksing, bryting og Capoiera. I dag er han coach for en brasiliansk ji-jutsu, grappling/NoGi-gruppe.

Så ønsker du en terapeut med effektive hender, styrke, forståelse for kropp og ikke minst en som kan løse opp vondter på en god måte, anbefales det å prøve Ronald..

Lijana Johansen Oslo Massasje rund

Lijana Johansen
Soneterapeut

Lijana er Oslo Massasjes ekspert på soneterapi. Hun er utdannet terapeut i soneterapi og refleksologi ved Axelsons Body Work School, Nordens største skole innen kroppsterapi og naturmedisin. I tillegg har hun utdanning innen grunnmedisin og har også tatt kurs i lymfemassasje, klassisk avspenningsmassasje, kinesiotaping, kopping og NADA – akupunktur (National Acupuncture Detoxification Association).

Hun har meget god forståelse for kropp og kombinerer ulike behandlingsmetoder for å få det beste resultatet. Hun skreddersyr behandlingen som er tilpasset kun for deg! 

Lijana tilbyr lymfemassasje, avspenningsmassasje, øre-akupunktur, medisinsk ansikts- og hodemassasje.

Bestill time hos henne for en ny erfaring!

portretter4

Ida Solberg
Terapeautisk massør og
bindevevsterapeut 

Ida er utdannet massasjeterapeut fra Sverige og innenfor bindevevsteknikker i England. Hennes sterke kvaliteter er å jobbe med holdningsproblematikker som bla. skjevt bekken, rygger og bein.

Ida er også en anerkjent terapeut innen toppidrettsmiljøet, og har en god forståelse for kroppens optimale yteevne og funksjon.

Hun jobber også med arr behandling.

Ida har gått en rekke kurs med noen av de beste lærerne innen alt fra holdningsendringer, bindevev og ligamentbehandlinger. Noen av kursholderne er Art Riggs, Ben Benjamin og Thomas Myers som er helt i toppen innen sine fagområder.

portretter3

Vegard Furevik
Terapeautisk massør med bindevev- og kraniosakralterapi

Vegard er spesielt engasjert i kroniske plager.

Han ble utdannet massasjeterapeut i 1994 hos Axelsson i tillegg til KMI-utdannelse gjennom Thomas Meyers, som er verdensledende innen behandling på holdninger og bindevevsbehandling. Han er også utdannet ved Stanley Rosenberg institutt i København.

Vegard mener det handler om å forstå årsaken til smertene før tiltak iverksettes. Dermed løser han ofte problemer klienter har hatt over lang tid, noe som nok er grunnen til at han har opparbeidet seg et godt rykte.

Årsaken til at Vegard valgte å bli massør var at han selv gjennom kampsport hadde mange plager med kropp og muskulatur. Etter effektive behandlinger for egne skader ble terapeutisk massasje også et naturlig yrkesvalg for han.

Vegard ønsker å hjelpe deg med behandlinger som han selv har kjent fungerer.

portretter2

Tomasz Kolada
Terapeautisk massør og fysioterapeut

Tomasz er vår dyktige og unike terapeut med erfaring i fysikalsk behandling siden 2004.

Som fysioterapeut, massasjeterapeut, og personlig trener, kan han med sin brede fagkunnskap hjelpe deg på en rekke forskjellige områder.

Han vil i sin behandling benytte klassisk massasje, dyp bindevevsmassasje og triggerpunkts massasje. I tillegg benyttes svært ofte fysioterapi, tøying av muskler, og et program med individuelt tilpassede øvelser.

Med sin spesialistutdannelse innen Mc Kenzie-metoden, kan han diagnostisere og behandle flere typer ryggproblemer, også de som er forårsaket av prolaps. Han kan i tillegg vise til meget gode resultater for spenningshodepine og migrene.

Tomasz er en positiv, behagelig og pålitelig person. Ønsker du dyp behandling velger du ham.

portretter6

Michal Kopras
Terapeautisk massør og fysioterapeut

Michal er utdannet fysioterapeut i University of Physical Education i Poznan. Han har både Bachelor og mastergrad innen korsrygg og prolapsproblematikk. Dette er hans spesialområder.

Michal er en dyptgående terapeut som også har sine hovedinteresser i bla. migreneproblematikk.

Med hans utdanning og totalforståelse for kropp og muskler, er han en behandler som bør prøves.

Han har en rekke kurs, og er også utdannet innen manuellterapi.

  • Kinesology taping kurs
  • OMT Kaltenborn
  • Terapeutic Deep Tissue Massage
  • Dry Needling
  • Fascial Manipulation by Luigi Stecco

Denne mannen er vi glade for å ha blant oss.

portretter3

Kristin Olesen
Terapeautisk massør og kiropraktor

Kristin er vår bedriftsmassør som har jobbet siden 1993 med massasje. Blant annet for TV2 sine ansatte i mange år.

Hun er nå vår terapeut hos Utdanningsforbundet og har oppnådd historisk lavt sykefravær der. Noe vi er veldig stolt av.