MEDARBEIDERE

Oslo Massasje har bygget opp en bred krets av fornøyde kunder, både private og en god del bedriftskunder. Vi møter deg der du er eller du får behandling i våre lokaler med god atmosfære. Dette for at hver behandling skal være en optimal opplevelse. Vi er 11 erfarne behandlere som har ulike styrker og bakgrunn. Ring oss gjerne slik at vi kan vurdere behandling og behandler etter dine behov.
portretter

Alf Endal
Eier og daglig leder
Terapautisk massør

Alf er utdannet massasjeterapeut hos Axelssons i Oslo. Han har et brennende engasjement for å løse opp i stramme muskler, og har med årene bygd seg opp bred erfaring.

Alf har en styrke og utholdenhet som få terapeuter kan vise til, og leverer alltid. En annen av hans styrker, er å forstå sine kunders problemer. Det kan handle om mer enn bare stramme muskler.

Tlf. 400 42 400

alf@oslomassasje.no

Merle Matto
Terapeautisk massør og ansiktsbehandler

Merle har hele 13 års erfaring som massasjeterapeut. Hun kan mange teknikker og kombinerer disse for at du skal få best mulig resultat. Merle har høy yrkesstolthet og tilpasser hver massasje til den som kommer for behandling.

Hennes styrker er lang og bred erfaring som massasjeterapeut, utmerket kundeservice, snakker mange språk, har lett for å få kontakt med mennesker og har veldig god læringsevne.

Vi ønsker Merle velkommen til Oslo Massasje med et repertoar som vil både utvide vårt tilbud og løfte vår allerede høye standard.

Merle tilbyr både terapeutisk og dyptgående massasje, og hudpleie.

Mange kunder har savnet hudpleie, og vi håper dette vil være interessant for mange.

Bakgrunn

Merle er utdannet massasjeterapeut på International massage academy i Estland 2007-2010. Dette er en 3 års utdanning innen klassisk Svensk massasje, Thai massasje, shiatsu, lymfatisk massasje, aroma massasje, honning massasje og koppmassasje.

Videre har hun utdannet seg som hudterapeut på International Cidesco school i Estland 2017-2020.

Blant annet har hun jobbet tett med fysioterapeuter og utviklet teknikker også fra dem.

For deg som har vært på Norefjell spa, så har Merle jobbet der siden 2015. Hun har også demonstrert produkter for Babor i 4 år. Noe som tilsier at hun også har stor kunnskap om produktene som brukes. Merle har representert oss på Hovseterhjemmet siden oktober 2022, med svært gode referanser derfra.

Lijana Johansen Oslo Massasje rund

Lijana Johansen
Soneterapeut

Lijana er Oslo Massasjes ekspert på soneterapi. Hun er utdannet terapeut i soneterapi og refleksologi ved Axelsons Body Work School, Nordens største skole innen kroppsterapi og naturmedisin. I tillegg har hun utdanning innen grunnmedisin og har også tatt kurs i lymfemassasje, klassisk avspenningsmassasje, kinesiotaping, kopping og NADA – akupunktur (National Acupuncture Detoxification Association). Hun har meget god forståelse for kropp og kombinerer ulike behandlingsmetoder for å få det beste resultatet. Hun skreddersyr behandlingen som er tilpasset kun for deg! Lijana tilbyr lymfemassasje, avspenningsmassasje, øre-akupunktur, medisinsk ansikts- og hodemassasje. Bestill time hos henne for en ny erfaring!

Stavros Tsimachidis
Terapeautisk massør og fysioterapeut

Stavros hadde en ulykke i 17 årsalderen som gav ham nakketrøbbel. Men, de positive erfaringene fra behandlingen førte til at han selv ville bli fysioterapeut for å hjelpe andre mennesker.

Han har fire års utdanning innen fysioterapi og kinesiologi fra Paster College i Hellas (ikke autorisert i Norge). I tillegg har han hele 10 års erfaring innen fysioterapi og spamassasje. Spamassasjen tilsier også at han har gode behandlingshender.

I Hellas jobbet han tett med toppidretten i Helles på høyeste nivå – ikke minst på grunn av hans engasjement i faget.

Stavros er kjent for raske resultat, noe som vi i Oslo Massasje er opptatt av. Han behandler seigt og dypt nettopp for å kunne skape positive endringer for deg.

Vi gleder oss til mange gode behandlinger utført av Stavros.

kaisa

Kasia Dabrowska
Fysioterapeut


Kasia har Mastergrad i fysioterapi fra University of Physical Education i Poznan, Polen. Hun er spesielt interessert i behandling av nevrologiske lidelser, samt muskel- og skjelettproblematikk. Kasia har klinisk erfaring og solid kompetanse for undersøkelse, vurdering og behandling innenfor et bredt spekter av lidelser gjennom livsløpet. Hun har gjennomført forskjellige studier som brukes i sin praksis bla: kurs i dypvevsmassasje, manipulasjon og triggerpunktbehandling av fascia, manuell-terapi , kinesiology taping, og proprioceptive nevromuscular facilitation (PNF). Hun er tidligere friidrettsutøver og er en entusiastisk person med stor forståelse for menneskets kropp og dens funksjoner. Fysioterapi for Kasia er ikke bare et yrke, men en stor del av hennes liv. Det er viktig for henne å holde seg faglig oppdatert for å kunne hjelpe sine kunder best mulig.
portretter3

Vegard Furevik

Terapeautisk massør med bindevev- og kraniosakralterapi

Vegard er spesielt engasjert i kroniske plager.

Han ble utdannet massasjeterapeut i 2004 hos Axelsson i tillegg til KMI-utdannelse fra Thomas Meyers, som er verdensledende innen behandling av holdninger og bindevevsbehandling. Vegard er også utdannet Kranio-sakral terapeut ved Stanley Rosenberg instituttet i København.

Vegard mener det handler om å forstå årsaken til smertene før tiltak iverksettes. Dermed løser han ofte problemer klienter har hatt over lang tid, noe som nok er grunnen til at han har opparbeidet seg et godt rykte.

Årsaken til at Vegard valgte å bli massør var at han selv gjennom kampsport hadde mange plager med kropp og muskulatur. Etter effektive behandlinger for egne skader ble terapeutisk massasje også et naturlig yrkesvalg for han.

Vegard ønsker å hjelpe deg med behandlinger som han selv har kjent fungerer.
 
portretter6

Michal Kopras
Fysioterapeut

Michal er utdannet fysioterapeut i University of Physical Education i Poznan. Han har både Bachelor og mastergrad innen korsrygg og prolapsproblematikk. Dette er hans spesialområder. Michal er en dyptgående terapeut som også har sine hovedinteresser i bla. migreneproblematikk. Med hans utdanning og totalforståelse for kropp og muskler, er han en behandler som bør prøves. Han har en rekke kurs, og er også utdannet innen manuellterapi:
  • Kinesology taping kurs
  • OMT Kaltenborn
  • Terapeutic Deep Tissue Massage
  • Dry Needling
  • Fascial Manipulation by Luigi Stecco
  Denne mannen er vi glade for å ha blant oss.