BEDRIFTSMASSASJE

Mange bedrifter sliter med høyt sykefravær på grunn av muskelrelaterte plager hos sine ansatte. Oslo Massasje hjelper i dag flere organisasjoner og bedrifter både med forebyggende og behandlende massasjeterapi.

Vi kommer til bedriftene enten etter behov eller jevnlig. Selvsagt har vi tilgjengelig alt utstyr som er nødvendig for å gjennomføre en effektiv massasjefor ansatte. Vårt journalføringssystem gjør at hver enkelt ansatt blir behandlet og fulgt opp individuelt.

Det er også mulig for ansatte å få behandling i Oslo Massasjes lokaler, hvor flere spesialister kan bidra ytterligere ved behov. Vi samarbeider også med andre terapeuter, som leger, kiropraktor og manuellterapeuter.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale på mobil: 94 80 80 80 eller mail@oslomassasje.no 

NOEN AV VÅRE FORNØYDE KUNDER

GRANSDALEN LEGESENTER AS
Vi anbefaler Oslo Massasje på det sterkeste. Vi har brukt Oslo Massasje til våre ansatte siden 2008 og er meget fornøyd med behandlingen som gis.

Derfor nøler vi ikke med å anbefale Oslo Massasje til våre pasienter med muskulære plager – og vi har sett svært gode resultater på disse pasientene.

UTDANNINGSFORBUNDET
Vi har brukt Oslo Massasje siden 2010 etter at vi valgte å benytte massasje som et forebyggende tiltak, istedenfor andre behandlingstilbud. Dette har nå resultert i et historisk lavt sykefravær hos oss. Den faglige kvaliteten er meget høy, og våre ansatte som bruker tjenesten har gitt behandlingen en snittskår på hele 5,75 på en skala fra 1-6. Tilbudet kom i gang som et resultat av en undersøkelse som avdekket at mange hadde nakke og skulderplager.

BILDER